>

Wie zijn wij?

Josephine te Pas is de bandleider. Zij is muziektherapeute en heeft bijna alle liedjes geschreven. Mede geïnspireerd door haar muzikale ervaringen in Afrika en Nigaragua worden dieren volop bezongen in de leuke liedjes van De Swingende Giraffen!
Martine Bier is percussioniste in hart en nieren. Ze heeft in diverse salsabands gespeeld. Haar handen zitten lekker los en laten je swingen op de conga beat.
Gerard-Jan Heering is onze blaasvirtuoos. Hij heeft een koffer vol met ervaringen vooral uit de muziektheaterwereld die hij met veel enthousiasme opent in onze band.
Irma Dulmers speelt percussie in 2 verschillende latin bands en geeft net dat tikje extra op de timbales.
Cara Boerwinkel maakt al jaren muziek op diverse instrumenten en speelt de laatste 5 jaar vooral contrabas. De warme basis van de band.


"Wat doet een zwijn in de trein?"
"Ken jij Kiko de Kikker?"
"Ben jij ook weleens een beetje bang?"
"Wat is een didgeridoo?"
"Wist je van de papegaai die maakte veel lawaai?"

Nieuwsgierig? Kom dan een keertje kijken naar de Swingende Giraffen. De Swingende Giraffen is een theaterband die kinderliedjes speelt met een latin swing. De zelfgemaakte liedjes gaan meestal over dieren en zijn zo swingend dat geen kind daar stil bij kan blijven zitten. Onze doelgroep is kinderen tussen twee en acht jaar, maar ook volwassenen hebben laten zien graag op de merengue, salsa, chachacha of blues mee te dansen.
Terug